Nieuw contractorlid Kuijpers Industrie stelt zich voor

Nieuw contractorlid Kuijpers Industrie stelt zich voor

Vandaag stellen wij een nieuw contractorlid aan u voor, het Brabantse familiebedrijf Kuijpers, dat per 1 januari 2021 lid is geworden van Deltalinqs. Aan het woord Ron Verleun, hoofd commercie. Met vestigingen verspreid door het hele land heeft Kuijpers een breed aanbod aan technische dienstverlening op het gebied van utiliteit, industrie, procestechniek, consultancy, automatisering en meer.

Ron Verleun.jpg

Landelijke spreiding van een breed technisch aanbod
Het familiebedrijf heeft bijna 1300 medewerkers in dienst, verspreid over viertien locaties, met de hoofdvestiging in Helmond. Verleun: “Kuijpers werkt met diverse businessunits, waarvan het industriebedrijf, contractorlid is geworden van Deltalinqs. Van origine zijn we gericht op installatiewerk in de gebouwde omgeving, maar inmiddels zitten wij in bijna alle processen van de techniek, van ontwerp tot en met service en onderhoud.” In 2021 viert Kuijpers haar honderdjarig bestaan. Reden voor een feestje, maar ook voor een vernieuwde aanpak: “We maken een nieuwe stap in onze strategie, waarbij we de industrie vanuit een nieuwe visie willen benaderen. Onze focus in de industrie ligt op de chemie- en foodsector, twee clusters die in de haven van Rotterdam goed vertegenwoordigd zijn. Voor ons was het daarom een logische stap om ons te laten zien in een netwerk als Deltalinqs en lid te worden. We willen binnen het netwerk onze kennis en ervaring delen, en zijn ervan overtuigd dat we samen meer kunnen”, zegt Verleun.

Expertise op duurzaamheid
Onderdeel van de nieuwe koers is de inzet op duurzaamheid en innovatie. Voor een belangrijk deel is dat ingegeven door de vierde generatie die nu het familiebedrijf leidt. Verleun: “Onze algemeen directeur, Aukje Kuypers, heeft een goed beeld waar ze met de organisatie naartoe wil als het gaat om duurzaamheid. Daar komt bij dat de coronacrisis meer aandacht heeft gevestigd op het belang van goed ventileren. Zakelijk heeft dat ons ook wel tot nieuwe inzichten gebracht, we hebben het momenteel druk met adviezen uitbrengen op luchtbehandelingsystemen.” De coronacrisis heeft op meerdere manieren impact op de organisatie. Verleun: “De crisis zorgt voor een hernieuwde aandacht voor veiligheid en hygiëne en het brengt ook nieuw inzicht in hoe je werkzaamheden anders kunt inrichten. Dat is een positieve kant, maar anderzijds trekt het ook een zware wissel op de hele organisatie. Corona houdt ons tegen dit jaar landelijk uit te pakken met ons honderdjarig bestaan, maar we gaan zeker wat van ons laten horen."

Tip van de maand
Verleun: ‘’Mission first, safety always. Projecten doen we goed, veiligheid is altijd en overal vanzelfsprekend.’’

Meer informatie?
Ron Verleun
, hoofd commercie, tel.: 06 - 15 26 30 89.