Lid worden

Deltalinqs behartigt de belangen van meer dan 95% van alle logistieke, haven- en industriële bedrijven in de mainport Rotterdam. Ruim 700 bedrijven uit veertien verschillende sectoren zijn bij ons aangesloten.

Deltalinqs kent vijf verschillende lidmaatschapsvormen:

  • Ledenondernemingen: bedrijven actief in haven, industrie, vervoer en aanverwante sectoren, met geheel of gedeeltelijke bedrijfsvoering in de mainport Rotterdam.
  • Ledenverenigingen: organisaties die de gemeenschappelijke belangen van ledenondernemingen in specifieke sectoren behartigen.
  • Geassocieerde leden: bedrijven actief in haven, industrie, vervoer en aanverwante sectoren, met bedrijfsvoering buiten de mainport Rotterdam.
  • Buitengewone leden: organisaties die indirect zijn betrokken bij de haven en industrie in en om de mainport Rotterdam.
  • Startups: nieuwe bedrijven, actief in het Haven Industrieel Complex, op het terrein van energietransitie, circulaire economie en/of digitalisering.

Aanbod

Deltalinqs is als belangenbehartiger actief op het gebied van ondernemersklimaat, energie- en grondstoffentransitie, digitalisering, infrastructuur & bereikbaarheid, milieu & duurzaamheid, proces- en arbeidsveiligheid, integriteit & ondermijning en onderwijs & arbeidsmarkt. Deltalinqs profileert zich op al deze onderwerpen als dé herkenbare belangenbehartiger voor het Rotterdamse haven- en industriegebied. Hiervoor is een groot aantal overleggroepen actief.

Het lidmaatschap biedt u de mogelijkheid richting te geven aan de lobby en geeft u daarnaast toegang tot een uitgebreid netwerk. Ook zetten wij in op collectiviteit; soms uitsluitend met leden onderling, vaak ook met belangrijke stakeholders in het gebied.

Ons leren & inspireren-aanbod biedt onder meer professionele en sterk inhoudelijke masterclasses, webinars, bijeenkomsten, workshops en trainingen, meestal gratis te volgen voor leden. Binnen leren & inspireren ligt de nadruk op het delen van kennis, bij onze netwerkevents gaat het naast de inhoud vooral ook om de informele ontmoetingen.

Kortom: het lidmaatschap van Deltalinqs heeft u veel te bieden!

Luister ook aflevering 1 van de Deltalinqs-podcast Diepgang, waarin voorzitter Victor van der Chijs vertelt wat Deltalinqs voor haar leden kan betekenen.

Meer informatie

Wilt u met uw bedrijf of organisatie lid worden van Deltalinqs? Neem dan contact op met Jacqueline Pronk (contactgegevens aan de rechterzijde).

Direct lid worden? Stuur dan een email, voorzien van bedrijfsnaam, contactpersoon, adres, telefoonnummer, website en een korte toelichting van de voor u belangrijkste aspecten van het lidmaatschap naar deltalinqs@deltalinqs.nl.