Laat u inspireren over de energietransitie

Laat u inspireren over de energietransitie

Hoe kijkt u naar de energietransitie? Managers van BP, ExxonMobil en Vopak, maar ook vertegenwoordigers van natuurorganisaties, politici en gezaghebbende wetenschappers laten hun licht hierover schijnen in de opinierubriek op website van H-vision.

In deze rubriek geven mensen hun mening over de energietransitie, de ontwikkeling naar een waterstofeconomie, met aandacht voor de rol die blauwe waterstof daarin kan spelen. Er is elke week een nieuw interview met vertegenwoordigers vanuit de participanten, vanuit de politiek en vertegenwoordigers uit de rest van het stakeholderveld. In het interview geven zij op een informatieve en inspirerende manier hun visie op de toekomst, de energietransitie en de mogelijkheden en onmogelijkheden van waterstof.

Volg H-vision
Voorbeelden van geïnterviewden zijn: Coby van der Linde (director energy program van Instituut Clingendael), Henri Bontenbal (natuurkundige, werkzaam bij Stedin en CDA kandidaat-Kamerlid), Corné Boot (head of government affairs bij BP) en Rob Kreiter (directeur energie en industrie TKI).

Op de hoogte blijven? Volg H-vision op LinkedIn en Twitter, want de opinierubriek wordt altijd via deze kanalen gedeeld.