Circulaire struikelpunten van alle kanten belicht

Circulaire struikelpunten van alle kanten belicht

Onlangs hield het Versnellingshuis Haven Industrieel Complex (HIC) een ‘pressure cooker event’, gericht op problemen waar bedrijven met circulaire plannen op stuiten. Bedrijven (Chane, VPR en Neste), overheden en DCMR wisselden hun zienswijzen uit. De grote opbrengst? Meer begrip voor elkaar.

Het Versnellingshuis Haven Industrieel Complex (HIC) is een uniek samenwerkingsverband tussen verschillende overheden, Port of Rotterdam, Deltalinqs, InnovationQuarter, DCMR Milieudienst Rijnmond als uitvoeringsorganisatie en bedrijven, om barrières weg te nemen op het gebied van regelgeving, financiën en vergunningen als het gaat om verduurzamingsprojecten.

Vakblad Europoort Kringen interviewde Angela Freriks-Pigmans (DCMR Milieudienst Rijnmond), Oskar van den Berg en Luca Bignotti (Chane) over het ‘pressure cooker event’. Het interview is hier te lezen.

Meer informatie over het Versnellingshuis? Neem contact op met Fred Akerboom, secretaris van het Versnellingshuis (contactgegevens aan de rechterzijde).