Praat mee in de CIRCO Track Plastic-reststromen

Praat mee in de CIRCO Track Plastic-reststromen

Staat uw bedrijf voor de uitdaging om het plasticgebruik te verduurzamen? Neem dan deel aan de driedaagse CIRCO Track Plastic-reststromen en ontdek hoe ketensamenwerking uw bedrijf kan helpen.

Uitdagingen om het plasticgebruik te verduurzamen zijn er in soorten en maten. Actueel in dit verband is  de nieuwe wetgeving die vanaf 2027 vereist dat een deel van het nieuwe plastic uit recyclaat moet bestaan. En wat te denken van het verminderen van de afhankelijkheid van fluctuaties in grondstofprijzen?

Insteek
Voor Deltalinqs reden om - in samenwerking met BlueCity - de driedaagse CIRCO Track Plastic-reststromen te organiseren. Centraal staan het verminderen van grondstofafhankelijkheid, het ontwikkelen van innovatieve businessmodellen en het verduurzamen van productieprocessen door het bevorderen van recycling. CIRCO, provincie Zuid-Holland, Rabobank, Gemeente Rotterdam, en MKB Rotterdam Rijnmond zijn eveneens partner van dit initiatief dat plaatsvindt op 2 en 18 oktober en 8 november.

Voor wie?
De CIRCO Track is bedoeld voor bedrijven in de gehele plasticketen; van raffinage tot recycling en afvalscheiders. “Door met ketenpartners een eigen casus te behandelen, ontdekken de deelnemers  circulaire kansen”, vertelt Eline van Krimpen, projectleider circulariteit bij Deltalinqs. “Veel bedrijven hebben weliswaar een sterke band met toeleveranciers en klanten, maar dat geldt vaak niet voor partners verderop in de keten. Jammer, want de uitdaging van de één is soms makkelijk op te lossen door een ander. De CIRCO Track biedt een uitstekende gelegenheid om deze partners te leren kennen en gezamenlijk naar oplossingen te zoeken.”

Meer weten? Neem contact op met Alexander Forrest van BlueCity of Eline van Krimpen van Deltalinqs (contactgegevens aan de rechterzijde).Direct aanmelden voor de CIRCO Track kan via deze link.