Nieuw lid Jan Snel BV stelt zich voor

Nieuw lid Jan Snel BV stelt zich voor

In de Mailinqs laten wij bij elke uitgave een ander lid aan het woord over hoe de coronamaatregelen op de werkvloer worden toegepast, uitdagingen waar bedrijven voor staan en handige tips die leden met elkaar willen delen. Vandaag stellen wij een nieuw lid aan u voor, modulair bouwbedrijf Jan Snel BV, dat per 1 januari lid wordt van Deltalinqs. Aan het woord is huisvestingsadviseur Aad Verwater.

Aad Verwater.jpg

Kansen in de petrochemie en industrie
Met de hoofdvestiging in Montfoort bedient familiebedrijf Jan Snel BV een breed scala aan sectoren in het land en daarbuiten. Het snelgroeiende bedrijf met ruim 400 medewerkers bouwt geïndustrialiseerd en modulair. Jan Snel is actief in vier landen, verdeeld over zeven vestigingen waarvan drie ook dienen als productielocatie van de modules. Waar er bij Jan Snel in een rap tempo bouwprojecten voor onder meer woningbouw, de zorg en het onderwijs gerealiseerd worden, was de Rotterdamse petrochemie en industrie tot nu toe een onderbelichte sector. Reden voor Jan Snel om zich aan te sluiten bij Deltalinqs. Verwater: “We zijn een snelgroeiend bedrijf dat een nieuwe dimensie kan toevoegen aan het modulair en circulair bouwen en we zien daarvoor kansen in de petrochemie en industrie. Als duurzaamheid en circulariteit voorop staan, dan kan Jan Snel de huisvesting naar een hoger level tillen. Deltalinqs leek ons daarom een goed netwerk om bij aan te sluiten.” Het bedrijf heeft verder al goed nagedacht over de invulling van het lidmaatschap: “We sluiten ons graag aan bij de werkgroep voor de nieuwe richtlijn tijdelijke huisvesting. Daar kunnen we echt van toegevoegde waarde zijn”, zegt Verwater.

Noodziekenhuis Ahoy
Ook voor Jan Snel was het een bijzonder jaar, dat ondanks de pandemie goed verliep. De COVID-crisis bracht uitdagingen met zich mee, maar ook bijzondere kansen. Zo bouwde Jan Snel in rap tempo het noodziekenhuis in Ahoy op. Verwater: “In de derde week van april was het ziekenhuis al opgeleverd. Het is uiteindelijk nooit gebruikt, maar we zijn trots op hoe snel we dat hebben gerealiseerd. Dat heeft ons ook aan het denken gezet over hoe we in de toekomst eventueel bij een nieuwe crisissituatie een noodziekenhuis kunnen opbouwen, dat snel kan worden uitgebreid of worden opgeschaald.” Zo trekt het bedrijf lessen uit de pandemie die het in de toekomst wil blijven toepassen. Verwater concludeert: “Corona heeft ons uitgedaagd om ons nog meer te laten nadenken over hoe we onze klanten kunnen helpen wanneer de situatie vraagt om een flexibele omgang met ruimte. Tot nu toe lukt ons dat goed en zijn we in staat ook dit slimmer, sneller en schoner te realiseren.”

Meer informatie?
Aad Verwater
, huisvestingsadviseur Jan Snel BV, tel.: 0348 47 90 90. Website: www.jansnel.com.