Inspirerende masterclass over energietransitie in de procesindustrie door KH Engineering

Inspirerende masterclass over energietransitie in de procesindustrie door KH Engineering

Op 25 september 2024 organiseerde Deltalinqs in samenwerking met buitengewoon lid KH Engineering de inspirerende masterclass ‘Masterplan energietransitie voor de procesindustrie’. Deze exclusieve sessie bracht professionals uit de industrie samen om inzicht te krijgen in de uitdagingen en oplossingen voor het verduurzamen van brownfields (bestaande industriële locaties).

Aanpak en praktijkvoorbeelden
Tijdens de masterclass presenteerde KH Engineering hun aanpak voor het verduurzamen van brownfields, gebaseerd op de whitepaper ‘Masterplan energietransitie voor de procesindustrie’, geschreven door de New Energy & Infrastructure (NE&I) groep. Deze aanpak werd toegelicht door praktijkvoorbeelden van Albert Keukens, Sustainability Manager bij Shin-Etsu, en Wilfred Buijs, Chief Operating Officer bij Gouda Refractories. Hun inzichten toonden aan hoe bedrijven concrete stappen kunnen zetten richting duurzame transformatie van brownfields.

Interactieve paneldiscussie
Naast diepgaande kennis bood de masterclass ook interactieve momenten, zoals de paneldiscussie onder leiding van Serdar Erdag, Account Manager NE&I bij KH Engineering. Hier konden deelnemers in gesprek gaan met het panel van experts en concrete vragen stellen over het verduurzamen van brownfields. De aanwezigen kregen praktische tools aangereikt om direct aan de slag te gaan binnen hun eigen organisaties. Aan het einde van de masterclass was er gelegenheid om te netwerken en ervaringen te delen.

CO2-compensatie
KH Engineering heeft de CO2-uitstoot voor dit event gecompenseerd door middel van een donatie aan Trees for All, een stichting die bossen en bomen in Nederland en in het buitenland plant. Hiermee onderstrepen zij hun toewijding aan duurzaamheid, niet alleen door kennisdeling, maar ook door directe actie.

Aftermovie
Deltalinqs en KH Engineering kijken terug op een geslaagde masterclass die de urgentie en haalbaarheid van duurzame innovatie binnen de procesindustrie benadrukt. Bekijk hier de aftermovie van de masterclass!

Ontvang als eerste de whitepaper!
Benieuwd naar de whitepaper ‘Masterplan energietransitie voor de procesindustrie’? KH Engineering stelt deze binnenkort beschikbaar. Schrijf je nu in en ontvang als eerste de whitepaper!

Helaas verhinderd voor deze sessie?
KH Engineering viert 75 jaar innovatie en expertise en deelt hun jarenlange kennis en ervaring met klanten en relaties via masterclasses. Heb je deze sessie gemist? Geen zorgen! Er worden ook masterclasses georganiseerd in de regio’s Amsterdam en Antwerpen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van deze events.

Meer informatie?
Voor meer informatie over KH Engineering, kun je contact opnemen met Kees Vonk (Commercial Manager) via kees.vonk@khe.eu of +31 6 54972747.