Nieuwe platform Makers van Rotterdam live

Nieuwe platform Makers van Rotterdam live

Op vrijdag 6 september is het nieuwe platform Makers van Rotterdam live gegaan. Dit platform is speciaal ontwikkeld voor alle leden van het Proces- en Maintenance college om hun vacatures, organisaties en de sector te promoten. Het Proces- en Maintenance college is een netwerk van 40 bedrijven uit de proces- en maintenancesector in samenwerking met Techniek College Rotterdam en STC (Scheepvaart en Transport College).

De datum van livegang, tevens de eerste dag van de Wereldhavendagen, was bewust gekozen om mee te kunnen liften met de promotiecampagne van Werken in de Rotterdamse haven, die in de periode rondom de Wereldhavendagen extra inzet op betaalde promoties. Door het platform Makers van Rotterdam zichtbaar te maken onder ‘campagnes’ op de website van Werken in de Rotterdamse haven, kan het nieuwe platform hiervan meeprofiteren.

Wat biedt het platform?
Verschillende functieprofielen zoals isolatiemonteur, steigerbouwer, procesoperator en onderhoudsmonteur worden aantrekkelijk uitgelicht. Door middel van videocontent en korte teksten wordt uitgelegd wat deze functies inhouden. Daarnaast staan er vacatures vermeld van alle deelnemende bedrijven en wordt op termijn de Carrière Start Garantie gepromoot.

In de komende weken wordt Makers van Rotterdam nog verder gefinetuned en wordt met de deelnemende bedrijven een besluit genomen over hoe we het platform verder kunnen promoten.