Succesvolle netwerkbijeenkomst: een middag vol inspiratie vanaf het water

Succesvolle netwerkbijeenkomst: een middag vol inspiratie vanaf het water

Vorige week vond onze jaarlijkse netwerkbijeenkomst plaats, een speciaal moment waarop we onze leden bedanken voor hun actieve bijdrage aan het Deltalinqs-netwerk. Dit jaar deden we dat vanaf het water met een bezoek aan verschillende locaties in de Rotterdamse haven.

Aan boord van de Prinses Amalia, een schip van Koninklijke Spido BV, openden Deltalinqs-voorzitter Victor van der Chijs en directeur Bas Janssen de middag met een woord van dank. We brachten een bezoek aan KRVE Rotterdam Boatmen en Broekman Logistics, waar we een interessante rondleiding kregen en meer leerden over hun werkzaamheden en bijdrage aan de haven. Eén van de medewerkers van Broekman wees ons zelfs op een ‘pareltje’ onder hun opslagloodsen, wat veel indruk maakte door de enorme vloerbelastingmogelijkheden en de hoogte van deze loods.

Onderweg gaf Alexander de Jonge, CEO van J. de Jonge Group B.V., een boeiende presentatie over de geschiedenis en ontwikkeling van dit mooie familiebedrijf, waarna we vervolgens even stillagen om de bouw van hun nieuwe locatie in Vlaardingen te zien. Als afsluiter nam Jurjen Lengkeek van RDM Next ons mee in een inspirerende presentatie over innovatie, gevolgd door een rondleiding door het Innovation Dock.

De reacties van de aanwezigen waren zeer positief. Een van de leden zei: "Dank voor de leuke en nuttige middag. Indrukwekkend en mooi om die passie bij de mensen te zien!"

We kijken terug op een geweldige middag vol verbinding, inspiratie en het versterken van de onderlinge banden.

Bekijk hier de aftermovie van de netwerkbijeenkomst.