Onderhoud aan de Hartelbrug

Onderhoud aan de Hartelbrug

Van 12 augustus 20.00 uur tot en met vrijdag 30 augustus 22.00 uur voert de provincie Zuid-Holland noodzakelijk onderhoud uit aan de Hartelbrug. Dat betekent dat de Hartelbrug tijdelijk afgesloten wordt voor al het wegverkeer. De fietsbrug blijft gewoon open.

Onder andere het wegdek en de belijning, (gedeeltelijk) de verkeerslichten, verkeersborden en openbare verlichting worden vervangen. Ook worden de rijstroken richting de Botlektunnel en de Botlekbrug aangepast om de veiligheid en doorstroming te verbeteren. En de Zoetwaterkanaalbrug wordt vastgezet.

De provincie Zuid-Holland adviseert om goed voorbereid te zijn. Laat uw medewerkers thuiswerken wanneer het kan, eerder of later vertrekken, of het OV of de fiets nemen indien mogelijk. Houd rekening met extra reistijd als er met de auto wordt gereisd. Meer informatie? Kijk op www.zuid-holland.nl/hartelbrug of download de flyer.

Blijf op de hoogte van alle grote wegwerkzaamheden
Voor bedrijven in het Rotterdamse havengebied is er het platform Zuid-Holland Bereikbaar (tevens te volgen via LinkedIn of via de gebiedsnieuwsbrief). Op dit platform bundelen infrabeheerders in Zuid-Holland nieuws en informatie over grote wegwerkzaamheden met regionale impact. Ook biedt dit platform hulpmiddelen aan voor werkgevers die willen weten welke (reis)alternatieven er zijn voor medewerkers en logistiek.