Coronavirus

Nieuws

2021-01-29

Nieuw contractorlid Kuijpers Industrie stelt zich voor

Vandaag stellen wij een nieuw contractorlid aan u voor, het Brabantse familiebedrijf Kuijpers, dat per 1 januari 2021 lid is geworden van Deltalinqs. Aan het woord Ron Verleun, hoofd commercie. Met vestigingen verspreid door het hele land heeft Kuijpers een breed aanbod aan technische dienstverlening op het gebied van utiliteit, industrie, procestechniek, consultancy, automatisering en meer.

2021-03-02

MaasStroom kijkt terug en blikt vooruit

De MaasStroom-centrale van CCI behoort, als elektriciteitscentrale, tot de cruciale sector. Dit betekent dat, met de coronamaatregelen, de zaken ook hier op een andere wijze doorgang vinden dan normaal. Ondanks alles lukt het de 45 medewerkers van CCI prima om de centrale op de Vondelingenplaat draaiende te houden. Vandaag is plant manager Ron van de Korput aan het woord over hoe ze de crisis doorkomen en wat er voor de komende maanden op de planning staat.

2021-01-29

Buitengewoon lid Bureau Veritas stelt zich voor

Vandaag aan het woord Steven De Bruyn, sales director I&F BNL bij Bureau Veritas, sinds 2018 buitengewoon lid bij Deltalinqs. “Ik kan me bijna geen sector bedenken waarin we niet actief zijn”, opent De Bruyn. Bureau Veritas, in 1828 opgericht te Antwerpen, is een internationaal opererend bedrijf op het gebied van TIC (Testing, Inspection, Certification).

2021-01-05

Nieuw lid Yara Vlaardingen stelt zich voor

In de Mailinqs laten wij bij elke uitgave een ander lid aan het woord over hoe de coronamaatregelen op de werkvloer worden toegepast, uitdagingen waar bedrijven voor staan en handige tips die leden met elkaar willen delen. Vandaag stellen wij een nieuw lid aan u voor, producent van meststoffen Yara Vlaardingen, die per 1 januari lid wordt van Deltalinqs. Aan het woord is plantmanager Hendrik de Wit.

2020-12-15

Nieuw lid Jan Snel BV stelt zich voor

In de Mailinqs laten wij bij elke uitgave een ander lid aan het woord over hoe de coronamaatregelen op de werkvloer worden toegepast, uitdagingen waar bedrijven voor staan en handige tips die leden met elkaar willen delen. Vandaag stellen wij een nieuw lid aan u voor, modulair bouwbedrijf Jan Snel BV, dat per 1 januari lid wordt van Deltalinqs. Aan het woord is huisvestingsadviseur Aad Verwater.

2020-11-24

Behoren tot de ‘vitale sector’ vervult DB Cargo met trots

In de Mailinqs laten wij bij elke uitgave een ander lid aan het woord over hoe de Coronamaatregelen op de werkvloer worden toegepast, uitdagingen waar bedrijven voor staan en handige tips die leden met elkaar willen delen. Vandaag is het woord aan Nanouke van ’t Riet, algemeen directeur bij goederenvervoerder DB Cargo.

2020-10-29

DUCOR slaagde erin snel te schakelen bij uitbraak Corona

In de maandelijkse Mailinqs laten wij bij elke uitgave een ander lid aan het woord over hoe de Coronamaatregelen op de werkvloer worden toegepast, uitdagingen waar bedrijven voor staan en handige tips die leden met elkaar willen delen. Vandaag is het woord aan Ann Geens, plant manager bij chemiebedrijf DUCOR.

2020-10-21

Opening private COVID-19 teststraat locatie Theemsweg, Botlek Rotterdam

Bij diverse ondernemingen in Nederland, zeker waar sprake is van het onderdeel zijn van de vitale processen voor de economie, bestaat een behoefte om sneller COVID-19 testen te laten uitvoeren dan de reguliere GGD-testen (versneld testen).

2020-09-30

Buitengewoon lid DGMR stelt zich voor

Ingenieursbureau DGMR uit Den Haag is sinds juni 2019 buitengewoon lid bij Deltalinqs. Met een focus op duurzaamheid, veiligheid en gezondheid bedient DGMR een scala aan Rotterdamse opdrachtgevers. Aan het woord zijn Michel van Kesteren, directeur DGMR industrie, verkeer & milieu en Nick van den Heijkant, adviseur vergunningen, industrie, verkeer en milieu. Van Kesteren: “De keuze voor het Deltalinqs-lidmaatschap was de logische vervolgstap als onderdeel van onze dienstverlening aan de Rotterdamse haven.”

2020-09-30

Gate Terminal: negen jaar operationeel én ongevalsvrij

In de maandelijkse Mailinqs laten wij bij elke uitgave een ander lid aan het woord over hoe de Coronamaatregelen op de werkvloer worden toegepast, uitdagingen waar bedrijven voor staan en handige tips die leden met elkaar willen delen. Vandaag is het woord aan Wim Groenendijk, managing director bij Gate Terminal en voorzitter van het DeltaPORT Donatiefonds.

2020-08-27

Chemiebedrijf Wilmar kijkt met vertrouwen naar de toekomst

Voorheen brachten wij u via de Nieuwsbrief Corona op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Nu in de maandelijkse Mailinqs, bij elke uitgave een ander lid aan het woord over hoe de Coronamaatregelen op de werkvloer worden toegepast, uitdagingen waar bedrijven voor staan en handige tips die leden met elkaar willen delen. Vandaag het woord aan Job Dekker, plant manager bij Wilmar Oleochemicals.

2020-08-18

Coronarichtlijnen Deltalinqs blijven gehandhaafd

De Corona-aanpak gaat door: als je klachten hebt, blijf je thuis en laat je je testen, je zorgt voor een goede hygiëne en je houd 1,5 meter afstand van anderen. Om het aantal contactmomenten beheersbaar te houden, werken de Deltalinqs-medewerkers in ieder geval tot 1 november 2020 zoveel mogelijk vanuit huis.

2020-08-10

Corona biedt ook kansen voor de haven

In de afgelopen twee maanden is door Erasmus UPT in opdracht van SmartPort en in samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, Hutchisonports ECT Rotterdam en Vopak, een quickscan uitgevoerd naar de impact op lange termijn van de Coronacrisis op de haven.

vorige
1 2 3 ...